Preloader image LOADING

Ashes Afar

de Andreea Borțun

Un cuplu. O valiza. Un joc pierdut. O amintire re-jucata. Cand Aine isi pierde memoria, Mihail construieste o forma de terapie pentru a o aduce inapoi. Dar terapia cu cel pe care-l iubesti poate deveni un joc extrem de alunecos. Ce se intampla atunci cand regula se schimba? Ashes Afar patrunde aspectele socio-politice, cu o doza ridicata de umor negru. Descoperiti vietille din interiorul acestui cuplu de tineri imigranti, si vedeti cum se dezvaluie in aceasta poveste fragmentata, ce vorbeste despre dragoste, amintiri si piederea amandurora. O colaborare romano-irlandeza care-si are radacinile in Marea Britanie.

Proiect cultural cofinantat de:

Aruncati o privire in sala de repetitii:

Proiect sustinut de catre Administratia Fondului Cultural National, Institutul Cultural Roman si The Oxford School of Drama UK.

*Proiect cultural co-finantat de Administratia Fondului Cultural National. Proiectul nu reprezinta in mod necesar pozitia Administratiei Fondului Cultural National. AFCN nu este responsabila de continutul proiectului sau de modul in care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt in intregime responsabilitea beneficiarului finantarii.