Captain Amazing

de Alistair McDowall

21

noiembrie
 
Captain Amazing vorbește despre vulnerabilitate și eșec, curaj și fragilitate. Cât efort depunem să devenim super-eroi în ochii noștri și ai celor dragi, să ne protejăm și să-i protejăm de tragedii, când adevăratul efort ar trebui canalizat către asumarea vulnerabilității ca superputere?

Captain Amazing e o călătorie emoțională spre descoperirea propriilor super-puteri.
 
Proiectul „Captain Amazing” își propune să pună în lumină vulnerabilitatea ca parte a procesului creativ, printr-o serie de discuții cu artiști din arii diferite. Unde și cum își face loc vulnerabilitatea în procesul creativ, puteți asculta în episoadele de mai jos:
Bogdan Dincă - fotograf
Eugen Jebeleanu - regizor
Mădălina Pavăl - artist muzical
Mircea Moroianu - artist vizual
Vasile Flutur - actor
Proiectul „Captain Amazing ” este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național și este realizat în parteneriat cu Teatrul Unteatru, Centrul pentru Tineret al Municipiului București, FITT - Fundația Județeană pentru Tineret Timiș, FONTIS -  Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Iași, Atlas.
Sponsor telefoane mobile: POCO
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.
Leave A Reply: