LUNGS

June 27, 2024

7:30 pm

De

Duncan Macmillan

Cu

Denisa Nicolae

Liviu Romanescu

Regia

Nicolae Constantin Tănas

Scenografia

Adeline Andreea Bădescu

Despre

Într-o perioadă marcată, la nivel global, de anxietate, terorism, stări meteo instabile și vremuri politice nesigure, un cuplu tânăr își dorește un copil. LUNGS este o poveste de dragoste, ușor dezechilibrată, tăios de onestă, amuzantă, tensionată și actuală. Vorbește despre o generație pentru care lipsa siguranței este un mod de a exista.

Recenzii

„LUNGS” te face să crezi că este vorba despre o piesă de teatru despre plămâni, dar îți atinge inima și partea aia din stomac unde se adună fluturii primăvara.

Știrile ProTv

Creierul tău nu are pauză nici o secundă. Și este groaznic de bine. De dureros. Visceral. Autoironic. Amuzant. Cu lacrimi. Cu oftat.

Metropotam.ro

„Lungs” nu este un manifest, deși poate fi văzut și așa, „Lungs” nu este moralizator, deși poate fi văzut și așa, „Lungs” nu este entertainment, deși poate fi văzut și așa, „Lungs” este artă în esență. (…)

Avem nevoie de „Lungs”. Trăim confuz, ne gândim la soarta planetei, știm ce este dioxidul de carbon, și ne întrebăm dacă suntem oameni buni. „Lungs” nu dă răspunsurile, și asta e bine. „Lungs” pune întrebările, și asta e și mai bine.

Ziarul Metropolis

Galerie

Urmatoarele spectacole