Tot ce-i minunat în lume

June 9, 2024

8:00 pm

De

Duncan Macmillan

Jonny Donahoe

Cu

Denisa Nicolae

Regia

Nicolae Constantin Tănase

Scenografia

Adeline Andreea Bădescu

Despre

Sunt lucruri care îți înveselesc viața. Sunt lucruri pur și simplu minunate, pentru care merită să trăiești. O listă cu tot ce-i minunat în lume. Un reminder pe viață că bucuria poate fi găsită în lucruri aparent neînsemnate, dar care pot deveni minunate. Depinde din ce perspectivă privești lumea.

Spectacolul spune povestea fetiței care încearcă să își determine mama să vadă lumea prin ochii ei și ajunge să descopere un milion de motive pentru care viața este minunată și merită trăită.

Recenzii

Ne oprim, măcar pentru o seară, ne așezăm comod în scaunul de spectator și suntem întrebați sincer: „Tu știi ce-i minunat în lume?” Apoi, pornim pe celălalt drum, al schimbării în noi înșine și în aceia puțini din jurul nostru, căci orice schimbare vine din interior și cu pași mărunți.

Spectacolul este în sens larg un felinar aprins într-un colţ întunecat şi oferă, gradual, mostre de optimism motivaţional.(..)

Nu face morală, nu oferă teze şi nici nu ţine discursuri de self-help, ci exprimă un set de atitudini autentice cu care se poate identifica oricine.

Andrei Vornicu, LiterNet.ro

Galerie

Urmatoarele spectacole