Despre VANNER

Compania a debutat în Scoția, cu spectacolul Ashes Afar, jucat în cadrul festivalului Edinburgh Fringe, în 2015. A primit premiul pentru Cea Mai Bună Producție, Cel Mai Bun Text și Cea Mai Bună Actriță în cadrul festivalului Bucharest Fringe.

A urmat LUNGS, de Duncan Macmillan, spectacol selectat în Festivalul Național de Teatru 2016 și în Festivalul Undercloud 2016. În același an, în cadrul Festivalul Internațional de Teatru Independent Blue Theatre, primește premiul pentru Cea mai bună actriță. LUNGS se joacă din 2016 la Teatrul Act din București.

 În 2017, Vanner pune în scenă Tot ce-i minunat în lume, al aceluiași autor Duncan Macmillan. Spectacolul face parte din campania de awareness asupra depresiei și de destigmatizare la nivelul societății românești și este musafir al mai multor festivaluri din țară. În prezent, face parte din repertoriul Teatrului Unteatru din București.

 Lemons. Lemons. Lemons. Lemons. Lemons, de Sam Steiner este una dintre cele mai noi producții marca Vanner care se bucură, la rândul ei, de un turneu prin țară, urmând să revină pe scena-gazdă a Unteatru.

MONSTER este cea mai recentă instalație a echipei Vanner. Este ultima parte din trilogia semnată de dramaturgul contemporan Duncan Macmillan pe care Vanner Collective a pus-o în scenă alături de regizorul Nicolae Constantin Tănase şi de scenografa Adeline Bădescu. 

MONSTER deschide un dialog cu publicul în cadrul campaniei de informare și conștientizare asupra fenomenului bullying și a importanței empatiei în procesul de înțelegere a perspectivei celuilalt. Se joacă la Centrul Cultural Replika.

 Va urma…