de Duncan Macmillan și Jonny Donahoe
CU: Denisa Nicolae
REGIA: Nicolae Constantin Tănase
SCENOGRAFIA: Adeline Bădescu
Turneul național ”Tot ce-i minunat în lume” își propune lansarea, la nivel național, a unei campanii de conștientizare și destigmatizare a depresei și efectelor acesteia.
Piesă cu un imens succes la public, preluată inclusiv de HBO și tranformată într-un spectacol-documentar, ”Tot ce-i minunat în lume” (”Every brilliant thing” – titlu original) propune, într-o cheie inedită și nu lipsită de umor, o temă extrem de serioasă: depresia, alături de cel puțin un milion de motive care să ne amintească, atunci când e nevoie, că viața e minunată.
Sunt lucruri care îți înveselesc viața. Sunt lucruri pur și simplu minunate, pentru care merită să trăiești.O listă cu tot ce-i minunat în lume. Un reminder pe viață că bucuria poate fi gasită în lucruri aparent neînsemnate, dar care pot deveni minunate. Depinde din ce perspectivă privești lumea.
Una dintre cele mai amuzante piese ce au la bază tema depresiei și, posibil, una dintre cele mai amuzante piese pe care le vei vedea vreodată, punct. The Guardian, Marea Britanie

…………………………………………………………….. 

Spectacolul Tot ce-i Minunat în Lume face parte din campania de awareness asupra depresiei și de destigmatizare la nivelul societății românești pe care VANNER COLLECTIVE a inițiat-o în 2017 alături de partenerii săi medicali: Asociația Română de Psihiatrie și PsihoterapieDepresiv.roAtlas Help și Asociația Equilibrium.
 
* Proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național si de către UNITER, Instituție de utilitate publică, prin fonduri din timbrul teatral.
Sponsor: XEROX
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Bilete pentru următoarele reprezentații aici: https://www.unteatru.ro/event/tot-ce-i-minunat-in-lume-spectacol-musafir/