[vc_row][vc_column][vc_column_text]

ATELIER DEDICAT PROFESORILOR DIN ALEXANDRIA ȘI ÎMPREJURIMI

 

5 & 6 septembrie 2023

2 zile, 10 de profesori

termen limită înscrieri: 3 SEPTEMBRIE

*locurile se ocupă în ordinea înscrierii

 

Program de lucru – 10:00 – 13:00 / 14.00 – 17.00

 

UNDE? se va lucra la sediul ROMFRA, Alexandria

CUM mă înscriu?

Așteptăm un email la adresa: profesor@wearevanner.com

(!) Locurile se vor ocupa în ordinea înscrierii. Vă rugăm să ne specificați NUME, TELEFON DE CONTACT, 2-3 rânduri despre MOTIVUL înscrierii.

 

Cu ce e nevoie să veniți

Deschiderea și curiozitatea de a petrece 4 sesiuni (3 ore fiecare) alături de alți profesori, de a dezbate și explora.

Cu ce venim noi

O serie de activități și instrumente de lucru aplicat, într-un mediu de lucru cât se poate de relaxat.

Cât costă?

Sesiunile sunt gratuite.

 

Scurtă prezentare

Ultimii ani au adus schimbări, au apărut contexte noi, fie la muncă, fie în viața personală. Timpul, miza și presiunea sunt resimțite mereu.

Vă invităm la 2 zile de întâlniri în care, pornind de la instrumente de înțelegere a dinamiciilor și nevoilor personale, veți dobândi cunoștiițe despre cum puteți gestiona situații tensionate, o mai bună înțelegere a propriilor puncte forte și cum vă puteți folosi resursele pentru a atinge scopul dorit.

Vor fi 2 zile dinamice de discuții, instrumente de învățare și jocuri. Vom urmări creșterea motivației, identificarea nevoilor, o mai bună cunoaștere de sine și lucrul în echipă. Vom testa mindset-ul/atitudinea față de NOU, SOLUȚII, ATUURI și ÎNCREDERE. Împreună.

 

 

* Proiect cultural co-finanțat de AFCN.
** Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția administrației fondului cultural național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finanțării.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]